Farmaceutische producten, oplossingen en geneesmiddelenverstrekking

Baxter is een fabrikant van commercieel vervaardigde IV-oplossingen, zoals bevroren en gebruiksklare, reeds gemengde geneesmiddelen in flexibele IV-zakken. Baxter heeft een portefeuille van IV-oplossingen en reeds gemengde geneesmiddelen.

Farmaceutische producten

Baxter biedt u de productmogelijkheden die u nodig hebt om tegemoet te komen aan uw eisen. Ons uitgebreide assortiment injecteerbare geneesmiddelen en gebruiksklare, vloeibare en bevroren, reeds gemengde producten vormt een uitgebreid farmaceutisch productaanbod.

Systemen voor geneesmiddelenverstrekking

Baxter biedt een uitgebreide portefeuille voor geneesmiddelenverstrekking.

Ons doel is u te helpen bij het maken van de juiste mix voor uw faciliteit, waarbij veiligheid, doeltreffendheid en naleving een grote rol spelen.

IV-oplossingen

Baxter biedt een uitgebreide portefeuille van gesloten systeem parenterale oplossingen in kleine en grote volumes in flexibele VIAFLO-infusiezaksystemen voor IV-vloeistof en elektrolytentherapie.

Irrigatieproducten

Baxter is een fabrikant van irrigatieoplossingen met een portefeuille die een groot assortiment aan irrigatiesets en oplossingen omvat in flexibele en semirigide plastic zakken voor algemene en chirurgische irrigatie.