Samen levens redden en verlengen

Two physicians discussing

Hillrom is nu onderdeel van Baxter

Baxter en Hillrom bundelen hun krachten om de uitdagingen van een zich snel ontwikkelend gezondheidszorglandschap aan te gaan. Samen zullen we eraan werken de zorg efficiënter te maken, de zorgresultaten te verbeteren en de toegang tot zorg in het ziekenhuis, thuis en in andere zorgomgevingen te verruimen.

Employee working on a manufacturing line

Samen Tegen COVID-19

Onze 50.000 medewerkers staan samen met artsen en zorgverleners die over de hele wereld in de frontlinie van COVID-19 staan. 

"Onze diepste dank gaat uit naar de zorgverleners en eerstehulpverleners die vechten tegen de verspreiding en impact van COVID-19, en mijn oprechte waardering gaat uit naar onze werknemers, die met hun onvermoeibare inspanningen een betekenisvol verschil maken voor patiënten wereldwijd", aldus Joe Almeida - Chairman en CEO.

Lees meer

Racial injustice message painted on the street

Ons Commitment voor de Aanpak van Raciale Onrechtvaardigheid

"Het is onze gezamenlijke verantwoordelijkheid om racisme te bestrijden, marginalisatie te beëindigen en sociale rechtvaardigheid voor de zwarte gemeenschap te bevorderen zowel binnen Baxter als daarbuiten."

- Joe Almeida, Chairman and CEO

Lees meer 

Ons Commitment aan Zorgverleners en aan Patiënten

We werken op het cruciale ontmoetingspunt waar levensreddende en levensverlengende innovaties en zorgverleners die deze toepassen samenkomen. We spannen ons in om resultaten voor patiënten te verbeteren en we helpen onze partners bij de uitdagingen en mogelijkheden op het gebied van de gezondheidszorg wereldwijd.

Kom meer te weten over onze diverse specialisaties.

Kritieke zorg

Innovatieve therapieën die levensbedreigende aandoeningen behandelen waarbij elke seconde telt

Ziekenhuiszorg

Geavanceerde infusiesystemen, geneesmiddelen en technologieën die er voor zorgen dat de patiënt de juiste behandeling krijgt, veilig en efficiënt, van recept tot aan het bed

Voedingszorg

Klinische voedingsoplossingen geformuleerd om patiënten te helpen gezond te blijven of weer te worden.

Nierzorg

Baanbrekende therapiemogelijkheden voor mensen met een nierziekte, waaronder peritoneale dialyse en hemodialyse

Chirurgische zorg

Chirurgen en anesthesiologen in staat stellen met precisie en snelheid te werken om complicaties zoveel mogelijk te beperken en de efficiëntie op de operatiekamer te verhogen

Onze producten

Onze producten helpen artsen efficiënter en effectiever te zijn bij de behandeling van patiënten aan het bed in het ziekenhuis, in de operatiekamer, op intensive care, thuis en in de dialysekliniek. Kom meer te weten over onze veelzijdige productportefeuille.

Moderne gezondheidszorg naar een hoger plan tillen

Wij leiden wereldwijde gesprekken om de gezondheidszorg te helpen verbeteren en te personaliseren. Inzichten van onze patiënten, zorgverleners en partners in de gemeenschap zijn de leidraad van onze inspanningen om zinvolle innovaties te kunnen leveren die de gezondheidszorg bevorderen.

Home parenteral nutrition (HPN) patient Jana and his husband
Patient Story

Kracht vinden door middel van de totale parenterale voeding thuis (TPV-thuis) therapie

Jana laat vaak met haar man Chase hun honden Linus en Jovie uit in hun woonplaats Beaumont, Texas. Zij is een charismatische jonge vrouw die een zeer actief en sociaal leven leidt, of het nu gaat om afspreken met vrienden of door New Mexico trekken met haar lichtgroene rugzak. Maar wat velen zich niet realiseren is dat de rugzak die Jana draagt een verlenging is van haar lichaam want daarin neemt zij de voedingsmiddelen en calorieën mee die zij die dag consumeert.

Meer informatie
Didi - Peritoneal Dialysis Patient
Patient Story

Remote Patient Management geeft peritoneale dialyse patiënt rust

Didi leeft al een groot aantal jaren met diabetes, wat een belangrijke bijdrage kan leveren aan nierziekte. Toch was het een schok voor haar toen zij hoorde dat zij nierfalen had. Gelukkig had ze de steun van haar familie en haar zorgverleners om de behandelingsmogelijkheden te verkennen die voldeden aan haar klinische en levensstijlbehoeften. Didi besloot dat peritoneale dialyse (PD) thuis de juiste weg voor haar was.

Meer informatie

Wij bevorderen een innovatieve cultuur

Onze missie om levens te redden en te verlengen wordt weergegeven in ons grensverleggende erfgoed en onze focus op patiëntgerichte innovatie. Wij hebben de passie om de toekomst vorm te geven en iets terug te doen voor de gemeenschap waarin wij leven en werken.

Baxter employees with Beaker in Lab
Science@work image

Wij beloven innovatie aan te moedigen, te streven naar de hoogste normen van maatschappelijke verantwoordelijkheid en een inclusieve en diverse werkplek te ondersteunen voor een betere toekomst.

Over ons

 

Laatste nieuws