Onze producten

Onze producten

Onze wereldwijde productenportfolio stelt artsen in staat om efficiënter en effectiever te zijn bij de behandeling van patiënten aan het bed in het ziekenhuis, in de operatiekamer, op de IC, thuis en in de dialysekliniek. Wij werken zij aan zij met onze partners om nieuwe en slimmere manieren te vinden om de resultaten voor de patiënten te verbeteren, complicaties te voorkomen voordat zij levensbedreigend worden en de toegang tot zorg te vergroten en tegelijkertijd de totale kosten te verlagen.

Bijsluiters en samenvattingen van productkenmerken

Raadpleeg de database met de opmerkingen en samenvattingen van de kenmerken van de producten.

Belichte wereldwijde producten

HOMECHOICE CLARIA with SHARESOURCE thumbnail

HOMECHOICE CLARIA met SHARESOURCE voor nierzorg

Het HOMECHOICE CLARIA APD-systeem met SHARESOURCE een Remote Patient Management platform beschikt over gebruikersvriendelijke functies die helpen bij het begeleiden van nierdialysepatiënten in het eindstadium via peritoneale dialyse (PD) therapie thuis, terwijl ze op afstand contact houden met hun zorgverleners.

Het HOMECHOICE CLARIA APD-systeem met het SHARESOURCE Remote Patient Management platform is goedgekeurd in selecte Europese, Aziatische en Latijns-Amerikaanse landen.

FLOSEAL Hemostatic Matrix

FLOSEAL Hemostatic Matrix voor chirurgische zorg

FLOSEAL is een effectief aanvullend hemostatisch middel dat zijn waarde heeft bewezen in een breed scala van bloedingsscenario’s3 met een bedrijfseigen combinatie van 2 onafhankelijke hemostatische middelen.4,5

FLOSEAL Hemostatic Matrix is in selecte landen wereldwijd verkrijgbaar.  

THERANOVA dialyzer

HDx mogelijk gemaakt door THERANOVA voor nierzorg

HDx mogelijk gemaakt door THERANOVA is een nieuwe dialysetherapie voor patiënten met nierziekte in het eindstadium. Het THERANOVA dialyseapparaat is voorzien van een innovatief membraan, dat een verlengde hemodialysebehandeling (HDx) biedt.

HDx mogelijk gemaakt door THERANOVA is beschikbaar in Canada en op selecte Europese, Latijns-Amerikaanse en Aziatische markten.

NUMETA G13E - triple-chamber ready-to-use parenteral intravenous nutrition

NUMETA G13E / NUMETZAH G13%E * voor voedingszorg

NUMETA G13E 300 mL is het enige driekamer, gebruiksklare parenterale (intraveneuze) voeding (PV) systeem dat beschikbaar is voor de behandeling van te vroeg geboren baby’s (zwangerschapstijd van minder dan 37 weken) die een hoog risico lopen op infectie en slechte voedingstoestand1 in de eerste uren en dagen van hun leven.2

 

* NUMETA wordt op de markt gebracht onder de handelsnaam NUMETZAH in België.

OLIMEL N12E Thumbnail

OLIMEL portfolio voor voedingszorg

Het OLIMEL portfolio bestaat uit acht unieke op olijfolie gebaseerde parenterale (intraveneuze) voedingsformuleringen die aansluiten bij de persoonlijke eiwit- en energiebehoeften van matig-ernstig tot ernstig zieke patiënten.

Het OLIMEL portfolio is verkrijgbaar in selecte landen wereldwijd.

TISSEEL [Fibrin Sealant]

TISSEEL [fibrinelijm] voor chirurgische zorg

TISSEEL is een fibrinelijm met een bewezen voorgeschiedenis van klinische veiligheid en werkzaamheid waar chirurgen op rekenen voor gebruik als hulpmiddel bij hemostase. Het helpt chirurgen bij het aanpakken van bloedingen op plaatsen die ontoegankelijk zijn voor "chirurgische" middelen (dat wil zeggen hechtmateriaal en cauterisatie) met uniforme plaatsing dankzij ons DUPLOSPRAY system. Dit maakt het chirurgen mogelijk voor laparoscopische chirurgie op een afstand van slechts 2-5 cm van het weefsel te komen .

TISSEEL [fibrinelijm] is verkrijgbaar in selecte landen wereldwijd.       

PRISMAFLEX System - Continuous renal replacement therapy for critically ill patients with acute kidney injury (AKI)

PRISMAFLEX-systeem voor kritieke zorg

Het innovatieve PRISMAFLEX-systeem is bestemd voor het ondersteunen van het herstel van kritiek zieke patiënten met acute nierschade (acute kidney injury, AKI). Het flexibele systeem voldoet aan de eisen van meerdere therapieën, met een veelzijdig platform dat op maat kan worden gemaakt voor specifieke patiëntbehoeften.

Het PRISMAFLEX-systeem is wereldwijd beschikbaar in selecte landen.       

Miniatuurafbeelding PRISMAX Helios

Het PRISMAX-systeem

Ons PRISMAX-systeem is ontworpen voor afgestemde zorg voor kritieke patiënten op de afdeling Intensieve zorg (IZ), door het geven van continue nierfunctievervangende therapie (CRRT) en andere orgaanondersteunende behandelingen. 

PRISMAX is niet goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten.      

oXiris Prismaflex large tile

De oXiris-filterset

Onze oXiris-filterset is de enige 3-in-1-set voor sepsisbehandeling met CRRT, voor het vereenvoudigen van meerdere behandelingsproblemen bij kritiek zieke patiënten. 

oXiris is niet goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten.