Kritieke zorg

Kritieke zorg

Wij werken met u samen in de frontlinie van de intensieve zorg, zodat u met zelfvertrouwen nauwkeurige en effectieve behandelingen kunt leveren.  

Patiënten op de intensive care (IC) in uw zorg hebben de hoogste behoefte aan bewaking en behandeling in het ziekenhuis, en ze hebben vaak ook andere ziekten1. Wij weten dat de zorg voor uw IC-patiënten vaak een race tegen de klok is. 

Wij zetten ons ervoor in om te fungeren als uw partner, met toonaangevende technologieën en diensten die uw vermogen om orgaanondersteuning te leveren op de IZ ondersteunen. 

Acute nierschade (Acute kidney injury, AKI) is een complicatie van acute ziekte op afdelingen Intensive Care en in ziekenhuizen2,3,4, met een gemelde 1,4 miljoen AKI-patiënten bij wie niervervangingstherapie noodzakelijk is5. Al 20 jaar zijn we marktleider op het gebied van CRRT en helpt onze unieke technologie u bij de behandeling van uw patiënten met AKI. Wij zijn dan ook toegewijd om zij aan zij met u te werken aan het bevorderen van de therapiemogelijkheden en het bieden van uitgebreide training en voortdurende klinische en technische ondersteuning.

Daarnaast is er een groeiende behoefte aan het beheren van orgaanondersteuning in combinatie met of naast AKI. Wij zetten ons ervoor in om te fungeren als uw voorkeurspartner, met toonaangevende technologieën en diensten die uw vermogen om orgaanondersteuning te leveren op de IC ondersteunen, zoals leverfuncties, bloedzuivering en longondersteuning buiten de VS.

Kritieke zorg wereldwijd verder brengen

Toegang

Onze continue niervervangende technologie is in meer dan 80 landen en in 29 talen verkrijgbaar.

Kwaliteit

Onze CRRT-technologie kan een hoge zorgstandaard bieden als op de IC acute nierschade optreedt. Wereldwijd hebben meer dan 7 miljoen behandelingen plaatsgevonden. 

Veiligheid

Onze CRRT-technologie is een uiterst nauwkeurig systeem dat met veiligheidsopties is uitgerust om u te helpen de patiëntenzorg nauwgezet te volgen en te beheren.

PRISMAFLEX System - Continuous renal replacement therapy for critically ill patients with acute kidney injury (AKI)

Het PRISMAFLEX-systeem

Het innovatieve PRISMAFLEX-systeem is bestemd voor het ondersteunen van het herstel van kritieke patiënten met acute nierschade (acute kidney injury, AKI). Het flexibele systeem voldoet aan de eisen van meerdere therapieën, met een veelzijdig platform dat op maat kan worden gemaakt voor specifieke patiëntbehoeften.

De vochtalgoritmen van het systeem helpen bij het in balans brengen van de patiëntchemie met vochtverwijdering voor optimale therapielevering. U kunt op elk moment met een precisie van 7 ml vocht volgen hoeveel therapie de patiënt krijgt.

Als tijd kostbaar is, kan PRISMAFLEX ook helpen door automatische instellingen en onmiddellijke visuele feedback over de behandeling. Met dit systeem kunt u uw tijd besteden aan het ondersteunen van, observeren van en zorg verlenen aan patiënten - niet aan het managen van machines. 

Afbeelding van PRISMAX Helios

Het PRISMAX-systeem

PRISMAX is niet goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten.      

Ons PRISMAX-systeem is ontworpen voor afgestemde zorg voor kritieke patiënten op de afdeling Intensieve zorg (IZ), door het geven van continue nierfunctievervangende therapie (CRRT) en andere orgaanondersteunende behandelingen. Het flexibele systeem is compatibel met een scala aan membranen voor de behoeften afzonderlijke patiënten, waaronder patiënten met een laag lichaamsgewicht. Het PRISMAX-systeem bouwt tevens voort op onze toewijding aan veiligheid, met geïntegreerde functies waarmee het instellen en afleveren van de therapie wordt gevolgd en waarmee het aantal menselijke fouten wordt verkleind.

Oxiris Prismaflex Set

De oXiris-filterset

oXiris is niet goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten.      

Onze oXiris-filterset is de enige 3-in-1-set voor sepsisbehandeling met CRRT, voor het vereenvoudigen van meerdere behandelingsproblemen bij kritiek zieke patiënten. De oXiris-set is ontworpen om bij een uitgebreide indicatie voor het verwijderen van verschillende ontstekingsfactoren drie functionaliteiten in één set te combineren: het verwijderen van endotoxines, het verwijderen van cytokines en het verwijderen van vloeistoffen en uremische toxines op PRISMAFLEX- en PRISMAX-systemen.

Alleen op medisch voorschrift. Raadpleeg voor veilig en juist gebruik van het PRISMAFLEX-systeem de toepasselijke gebruiksaanwijzing, gebruikshandleiding of gebruikershandleiding.