Maatschappelijke verantwoordelijkheid

Maatschappelijke verantwoordelijkheid

“Wij geloven dat onze missie, het redden en verlengen van levens, ons ultieme statement is op het gebied van maatschappelijke verantwoordelijkheid. De wereldwijde impact van onze producten, aanwezigheid en activiteiten zal altijd door deze lens worden beoordeeld, omdat we de levens raken van patiënten, artsen, gemeenschappen, medewerkers en de rest van onze achterban wereldwijd.”   Joe Almeida, Chairman en CEO

Al meer dan 85 jaar maakt Baxter een belangrijk verschil voor patiënten en hebben we duurzame sociale, milieu- en economische waarde gecreëerd in de gemeenschappen die wij dienen. Onze medewerkers hebben passie voor onze missie, die wordt weerspiegeld in onze portfolio van levensreddende en duurzame producten, onze nadruk op milieubeheer, ons commitment aan innovatie en onze onvoorwaardelijke toewijding aan verantwoordelijke bedrijfspraktijken.

Corporate Responsibility Report Cover Image

Een zinvol verschil maken: Baxter Maatschappelijk Verantwoord Rapport

Wij zijn trots op onze jarenlange toewijding aan maatschappelijke verantwoordelijkheid en zetten ons in voor het delen van informatie over onze prioriteiten, programma’s en prestaties.

Charitable giving and grants

Liefdadigheidsgiften en subsidies

Wij ondersteunen initiatieven en organisaties die een positieve, duurzame impact hebben op minderbedeelden en ongelijk behandelden.

Meer toegang tot gezondheidszorg, bevorderen van welzijn van de gemeenschap waar onze medewerkers leven en werken, en bevorderen van de innovatie van morgen vormen het middelpunt van onze missie om levens te redden en te verlengen én zijn de basis van onze focus op het gebied van liefdadigheid.

Sustainable operations, health and safety

Duurzame bedrijfsvoering

Onze nadruk op maatschappelijke verantwoordelijkheid omvat het bevorderen van duurzaamheid overal in onze wereldwijde activiteiten en onze toevoerketen.

Wij streven naar het voortdurend verminderen van onze milieu-voetafdruk door efficiënt gebruik te maken van water en grondstoffen, terwijl we afval en broeikasgasemissies verminderen. Lees meer over onze inspanningen op dit gebied in het hoofdstuk Activiteiten van ons meest recente rapport over maatschappelijke verantwoordelijkheid.

Bijbehorende koppen