Liefdadigheidsgiften en beurzen

Liefdadigheidsgiften en beurzen

Wereldwijd werken wij samen met partners om te zorgen dat mensen toegang hebben tot de gezondheidszorg die zij nodig hebben; om een positieve impact te hebben in gemeenschappen waar wij leven en werken; en voor de ontwikkeling van de volgende generatie vernieuwers die het voortouw zullen nemen in het bevorderen gezondheidszorg.   

Baxter International Foundation is de filantropische tak van Baxter International Inc. en richt haar financiering op drie belangrijke gebieden:

Toegang tot gezondheidszorg

Wij zetten ons in voor het vergroten van de toegang tot gezondheidszorg in gemeenschappen waar wij actief zijn door middel van capaciteitsopbouwsubsidies die aansluiten bij onze missie; en door het erkennen en waarderen van gezondheidssystemen, leveranciers en gezondheidszorgonderzoek die de klinische praktijk bevorderen en de patiëntenbehandeling uitbreiden.

Onze gemeenschap

Elke dag streven we ernaar om een belangrijk verschil te maken in het leven van de mensen die afhankelijk zijn van onze producten en in de gemeenschap waar wij leven en werken.

 

Wij richten ons op het ondersteunen van gemeenschapsprogramma’s die invloed hebben op de minderbedeelden op plaatsen waar Baxter actief is.

Innovatie bevorderen

Wij stimuleren de volgende generatie van wetenschappelijke vernieuwers, die het voortouw zullen nemen als het gaat om het definiëren van de gezondheidszorgtechnologieën van morgen. Wij hanteren een praktische benadering door het financieren van het onderwijs in wetenschap, technologie, techniek en wiskunde (Science, Technology, Engineering and Math, STEM); door het ondersteunen van medewerkers om op te treden als mentor in de gemeenschap wereldwijd; en het ontwikkelen van verschillende leermogelijkheden in de wetenschap.

Grant proces van de Baxter International Foundation

De Baxter International Foundation bevordert de missie van het bedrijf om levens te redden en te verlengen. We werken samen met organisaties over de hele wereld om de toegang tot gezondheidszorg voor minderbedeelden te verbeteren. We helpen de volgende generatie innovators te ontwikkelen die het voortouw zullen nemen bij het bevorderen van gezondheidszorg en het creëren van een langdurige impact in de gemeenschappen van Baxter. We zijn trots om initiatieven en organisaties te ondersteunen die een positieve, blijvende impact hebben op deze kritieke gebieden.

Ons grant proces van 2019 wordt geopend op 15 april en sluit op 31 mei 2019.