PRISMAX-systeem voor kritieke zorg

PRISMAX-systeem voor kritieke zorg

PRISMAX is niet goedgekeurd voor gebruik in de Verenigde Staten.

Afbeelding van PRISMAX Helios

Het PRISMAX-systeem is ontworpen voor het verbeteren van het vertrouwen van gezondheidszorgverleners in het geven van continue nierfunctievervangende therapie (CRRT) en andere orgaanondersteunende behandelingen.  

Het PRISMAX-systeem is ontworpen voor op de patiënt aangepaste en effectieve behandelingen voor terminale patiënten op de afdeling Intensieve zorg (IZ). Het flexibele systeem voldoet aan de vereisten van meerdere behandelingen en is compatibel met een scala aan membranen voor de behoeften afzonderlijke patiënten, waaronder patiënten met een lager lichaamsgewicht (>8 kg).

We hebben met experts in kritieke zorg samengewerkt voor het ontwikkelen van de volgende generatie acute-zorgtechnologie. Hiervoor hebben we meer dan 650 IZ-gezondheidszorgleners uit meer dan 50 IZ-afdelingen over de hele wereld gevraagd hoe we hen kunnen helpen hun grootste uitdagingen aan te pakken.

Het PRISMAX-systeem bouwt voort op meer dan 20 jaar expertise in de kritieke zorg, en helpt artsen te voldoen aan de voortschrijdende behoeften van hun IZ in het maximaliseren van het geven van behandelingen en van de kwaliteit van de zorg die patiënten nu en in de toekomst ontvangen. Dit wordt met het systeem bereikt doordat het eenvoudiger, efficiënter en nauwkeuriger is. De toewijding van Baxter aan veiligheid wordt in het PRISMAX-systeem vorm gegeven door geïntegreerde functies waarmee het instellen en afleveren van de therapie wordt gevolgd en waarmee het aantal menselijke fouten wordt verkleind.

Therapie vereenvoudigen

Het PRISMAX-systeem is ontworpen voor het vereenvoudigen van het uitvoeren van CRRT-behandeling, wat kan helpen de druk op de verpleging te verminderen.

Efficiëntere behandeling

Met het PRISMAX-systeem stroomlijnt u het werk in de kliniek door arbeidsintensieve taken te automatiseren.

Nauwkeuriger

Artsen kunnen met de unieke technologie van het PRISMAX-systeem de behandeling optimaliseren door de nauwkeurigheid ervan te verbeteren en de systeemprestaties te verhogen.

Alleen op medisch voorschrift. Raadpleeg de bijbehorende gebruikshandleiding of gebruiksaanwijzing voor het veilig en juist gebruik van de hierin genoemde producten.